Bruger du stadig en Ikea-pose til vasketøjet? Så læs med her og lær hvordan du ordner vasketøj med stil

Ikea-posen er blevet en populær fætter til rigtig mange formål, det gælder især også på kollegier, når det gælder vasketøjet. Der er dog ikke særlig meget stil over en pose fra Ikea, og derfor kunne du måske overveje, om det ikke var ved at blive tid til at ordne dit vasketøj på en mere stilet måde.

Det kunne jo være, at du blev “the talk of town”, når du pludselig begynder at gå mod strømmen og dropper Ikea posen til vasketøjsformålet.

Var det noget med at være trendstarter? Så læs videre i denne artikel, hvor vi vil give dig nogle råd og forslag til, hvordan du kan klare dine vasketøj opgaver med stil.

Start med at overvej noget unikt opbevaring til dit vasketøj

Du skal naturligvis starte med at smide den Ikea-pose ud, i hvert fald som vasketøjspose. Den kan naturligvis bruges til andre ting, men den er fra nu af forbudt til dit vasketøj. Tag eventuelt en tus, og skriv på din Ikea-pose - “Vasketøj - NEJ TAK!”. I tilfælde af at du ellers ville glemme det.

Okay, så nu har du valgt, at du ikke må bruge den til vasketøj. Men hvad gør du så nu?

Du skaffer naturligvis en vasketøjspose med stil. Der findes et utal af modeller derude, som er beregnet til at opbevare og transportere vasketøjet. Hvis du vælger sådan en pose til dit vasketøj, så har du muligheden for virkelig at have en vasketøjspose i et spændende og unikt design.

Du vil i nogle tilfælde, på grund af design, også have mulighed for at skjule, at det overhovedet er vasketøj, du bærer rundt på. Hvis vi skal finde et sted, hvor du kan finde stilen frem i dit vasketøjs game, så handler det om at finde den rette vasketøjspose, der matcher din stil.

Men hvad er det så?

Du kan også på muligheden for en vasketøjsrygsæk

Det behøver faktisk ikke at være en decideret pose. Du kan faktisk få en model, der er en rygsæk. Skal du have vasketøjet med ud på gaden, så kan denne model være perfekt.

Den gør det absolut nemt at transportere vasketøjet fra a til b, samtidig med at det ikke vil ligne, at du bærer rundt på vasketøj. Det vil uden tvivl betyde, at du kommer til at ordne dit vasketøj med stil, da du gør det i det skjulte.

Du kan få vasketøjsposer med genbrugsmaterialer

Er du den mere bevidste forbruger, der går op i ting som genbrug og lignende. Så har du også mulighed for at finde frem til modeller indenfor vasketøjsposer, som er lavet af genbrugsmaterialer.

Det kan være en model i rissække, som giver et specielt råt look til din opbevaring af vasketøj. Er det sådan et udseende, du gerne vil have frem, så er det måske denne type model, du skal gå efter.

Der findes naturligvis også rigtig mange andre modeller indenfor vasketøjsposer, og det er derfor bare at afsøge markedet, så du finder den model, der passer perfekt til din stil.

Gør det nemmere for dig selv, og find en model der opdeler dit vasketøj

Når du alligevel er ude i at ville oppe dit vasketøjs game, så overvej måske også at gøre hele processen nemmere for dig selv. Det kan du gøre ved at vælge en model, hvor du kan opdele dit vasketøj.

I en Ikea-pose bliver alt vasketøj blandet sammen, og du skal derfor opdele det hele, når du skal vaske det. Det kan du undgå med den rette vasketøjspose med opdelingsrum.

Opdelingsrum i din vasketøjspose giver dig mulighed for at adskille dit tøj, ligeså snart det bliver beskidt. På den måde er det lynhurtigt at sætte en vask over med de rette dele, så hvid ikke bliver blandet med sort og så videre.

Det kan være tidsbesparende, og det er faktisk også stilet på sin helt egen overskudsagtige måde.

En vasketøjspose til vaskemaskinen

Når du har en vasketøjspose, så kan du også overveje en ekstra model, som kan komme i vaskemaskinen sammen med dit vasketøj i sig. Det kan gøre det nemt at tage tøjet ind og ud af maskinen, ligesom du ikke behøver at bekymre dig for, at du mister en sok eller lignende, fordi den forsvinder i maskinen. 

Du kan naturligvis vælge sådan en model til poseformålet også, så du ikke behøver flere på en gang.

Hvis du vælger flere af denne type, kan du dog få muligheden for at adskille tøjet, vaske det i deres egen pose, og så tage det ud og have det hele samlet igen.

Overvej det smarte i at have en pose, der er fyldt med beskidte sokker. Sokkerne bliver vasket i deres egen pose, du tager dem ud af vaskemaskinen i samme pose, de er allesammen stadig samlet, og du skal derfor ikke bruge ligeså meget tid på at finde frem til dem blandt andet vasketøj.

Du ender måske faktisk med at effektivisere dit vasketøjs game. Og det er alt andet lige stilet!

Det er naturligvis også en mulighed at kigge efter en vasketøjskurv

Er vasketøjsposer og lignende ikke lige dig, så kan du naturligvis også bare gå den lidt mere normale vej. Du kan nemlig skaffe dig en vasketøjskurv. Du skal selvfølgelig overveje, at de kræver deres egen lille plads på værelset eller i hjemmet, så du vil få en smule mindre gulvplads.

Til gengæld har du også mulighed for at vælge en model, der har et spændende og fedt design. Du finder mange fede vasketøjskurve og meget mere hos AndLight, som virkelig kan skabe noget stil omkring dit vasketøj.

Mange af disse vasketøjskurve kommer også med en lille indvendig pose, så det er nemt at tage vasketøjet med hen til vaskemaskinen. Du finder sikkert også her modeller, der har opdelingsrum, som også kan give noget lethed over vasketøjslegen.

Til afslutning

Ikea-posens tid skal være forbi, når det gælder dit vasketøj. For hvis du vil gøre det med stil, så er der ikke andet for end at følge nogle af vores råd herover.

Er du ikke typen, der går op i, at du har stil, når du skal vaske dit tøj, så kan du altid køre videre med din gode gamle blå kedelige pose, som du på et eller andet tidspunkt sikkert kommer til at miste, fordi en anden tager den, da de har den samme løsning. Men hvorfor ikke forsøge at være trendsetter i stedet?

Bliv trendsetter på kollegiet eller i hjemmet ved at finde en lækker vasketøjspose eller rygsæk, som vil give dig en federe stil og et bedre vasketøjs game. 

Menu
Top